Detta är mattecoach! Chatta med oss under terminerna måndag till torsdag mellan 17-20.

Hos Mattecoach på nätet får du gratis läxhjälp i matematik av lärarstudenter. Du kan vara helt anonym och får hjälp med allt från enkla räkneuppgifter till svåra integraler. Vi har nästan alla matteböcker som används i skolorna så vi kan enkelt se vilken uppgift du undrar över.

Bild på en konversation

Hos oss kan du helt gratis fråga om ett problem du kört fast med dagen innan provet eller få hjälp med hela kapitlet om du vill. Vi hjälper alla elever som går i sexan och uppåt i våra mattecoachkommuner. 

Det som är unikt med Mattecoach på nätet är: 

  • Gratis läxhjälp i matematik 
  • Lärarstudenter som hjälper till
  • Du är helt anonym 

Vi har öppet från måndag till torsdag mellan 17-20 (i Karlstad måndag till onsdag 17-20). En viktig sak är att vi inte är en facitmaskin. Vi finns till för att hjälpa dig att förstå hur matten fungerar och det gör man inte om vi bara säger vad som är rätt svar, i så fall kan du istället slå upp längst bak i boken eller googla.

Vi finns på tre olika platser i Sverige. På Linköpings och Karlstads Universitet samt på Vetenskapens hus, KTH och Stockholms universitet, i Stockholm. Där finns våra utbildade lärarstudenter som sitter uppkopplade på chatten för att hjälp dig.

Visste du att doktorand Stefan Stenbom som arbetar på Kungliga Tekniska högskolan, KTH, forskar om hur mattecoacherna ska ge den bästa mattehjälpen till dig. Vill du komma i kontakt med någon som jobbar med mattecoach hittar du oss här.

Till sidans topp